УЧЕНЕТО В ОБЩНОСТ

Можеш да членуваш в клуб с годишна встъпителна вноска от 1980.00 лв., възстановима в края на обучението ти по БЕЛ: НВО/ДЗИ за 7./12. клас. То е организирано в първата некомерсиална за България програма от подобен род. Всички приети 75+ участници ще получат насърчителен грант. Местата се попълват по ред на най-рано записали се. Новината идва от факта, че най-устойчивият проект на фондацията приключи своя тестови период и обяви ударна кампания до 30.09.2023, след което я удължи до 13.11.2023.

Възходящият ред (от най-ранният до най-късния времеви момент) е от ключово значение за формирането на списък от 60 стипендианти. Именно тяхната вноска ще бъде изцяло възстановена след 30+ учебни седмици. Тя трябва да бъде платена при записването, като е дадена възможност на родителите ти, да я разсрочат на две равни вноски.

Ще учиш в общност, ще записваш радиопиеси вместо да зубриш задължителни за изпитите творби, ще създаваш художествен или документален киносценарий от две гледни точки за сметка на преразказ или есе, ще работиш в редакционна стая вместо да отстраняваш грешки в непознат текст, ще участваш в дискусии за формиране на теза с аргументи. Така неусетно ще затвърдиш целия набор от знания по държавните образователни изисквания и то по нестандартен път.

Проектът има страница, от която ще научиш всичко, т.е. стъпките за получаването на стипендията и стимулите: възстановяването на годишната встъпителна вноска и връчването на насърчителния грант за всички се 75+ участници. Обяснени са просто и ясно, в „ти“ приятелски формат.

Ако искаш да помогнеш на кампанията, първо разбери как върви тя.

Можеш да научиш много от архива на проекта, затова иди на началната му страница.

За автора на известието: LSEI

Препоръчани публикации

X