БЕЛ: НВО/ ДЗИ/ ТОП?

Индивидуалното обучение с атмосфера, близка до частните уроци за 7. и 12. клас, е от малкото ни стопански дейности в подкрепа на нестопанските ни цели като организация в обществена полза. В дейността включваме и дипломанти по педагогика на обучението с преподаване на БЕЛ в горния прогимназиален и гимназиален етап на българското училище.

Дипломантите ще бъдат подкрепени от нас с дневни разходи заради статута им на доброволци. Те разчитат на стаж, ръководен от нашите водещи експерти.

Кандидат-гимназистите и зрелостниците могат да разчитат на екипа ни, обучен и квалифициран в допълващото образование повече от десетилетие.

Очаква ги обучително пътешествие чрез иновативни методи и практики за преговор на учебното съдържание, паралелно и изпреварващо усвояване на преподавания обем в училище за 7. и 12. клас по БЕЛ и така наречената от нас, – либерална обсерватория, характерна за представяне на ТОП теста в Нов български университет. Заради теста включихме и дипломанти с педагогика на обучението с преподаване на всички дисциплини от горния гимназиален етап, предвид че те са обхванати в 9-те раздела на изпита, а 10-ият раздел е съчетания на математическа логика, философия на езика и извличане на факти чрез анализ, без аналог в българското училище. Този раздел може да бъде решен както от математик, така и от физик, както от философ, така и от инженер, и даже от филолог и художник. Имаме ги при нас като извънредно наети експерти, освен водещите ни специалисти. Дванадесетокласниците могат да бъдат спокойни с нашата предложената стратегия за либерална обсерватория (това е духът на НБУ), за да се представят блестящо дори на ранен ТОП тест, – много преди бала и за да са с великолепно самочувствие. Очакваме ви, за да го подкрепим.

Искаме да пожелаем на седмокласниците, дошли при нас: най-доброто през учебната 2023-2024, тази така важна за тях, година. Нека бъдат рационални в избора на гимназия. Благодарим им за доверието, оказано ни, по време на летния преговор. Очаква ги обучителна изненада в духа на Хари Потър, която бори стреса на изпитите.

Тази категория занятия е с платени такси, анонсирани в страницата ни ПрограмиИндивидуално обучение. Ако искате да учите в клубна общност, да получите насърчителен грант и стипендия, без обаче това да включва модула с ТОП теста, можете да проверите възможностите за ПОДГОТОВКА ПО НВО/ ДЗИ – БЕЛ ЗА 7./12. КЛАС на същата страница, да посетите публикацията УЧЕНЕТО В ОБЩНОСТ, както и The Long Sixties | Проект на Фондация ЛСЕИ (thelong60s.org)

За автора на известието: LSEI

Препоръчани публикации

X